Skip to main content

Business Park Nord

Mulighedernes Hus – hvad betyder det?

Business Park Nord er et professionelt kontorfællesskab, som giver små og mindre virksomheder muligheden for en lang række erhvervs- og servicefaciliteter til en fornuftig pris. Vi er beliggende i Støvring, blot 15 minutter syd for Aalborg, og meget tæt på motorvej E45. Og så har vi fri parkering lige til døren.

Vores kontor- og lagerlokaler er udlejet til ca. 80 virksomheder fordelt på en lang række forskellige brancher. Vi rummer mange forskellige virksomheder – lige fra en lille webshop, som kun ønsker et lager til internationale eksportvirksomheder, som har adskillige kontorer og benytter en bred vifte af husets in-house services. Vi tilbyder lyse, moderne forretningslokaler, fuldt udstyrede mødelokaler, venlig reception, forplejning og en lang række yderligere services.

Vi udvikler løbende vores in-house services. Senest har vi udviklet lagerservice, hvor den primære funktion er al vare ind- og udlevering i huset. GLS, PostNord, DAO, BRING, DHL og Danske Fragtmænd kommer dagligt og afhenter pakker til forsendelse. Derudover tilbyder vi lagerservice for virksomheder, som har alt at gøre med lagerhotel, ompakning af paller, udpakning og sortering, emballering – kort sagt, vi pakker og distribuerer dine varer og har også altid plads til midlertidig palleopbevaring